Voorwoord S.K.N.W.K. 1 – ’s Heer Arendskerke 1

Hartelijk welkom in Nieuwerkerk op sportpark “Het Springer” bij de wedstrijd van deze middag tussen S.K.N.W.K. 1 en ’s Heer Arendskerke 1. Een wedstrijd in de derde klasse A tussen de nummers 5 en 8 van dit moment op de ranglijst.

S.K.N.W.K. is na de winterstop nog ongeslagen. Er zijn natuurlijk ook nog maar twee duels gespeeld na de winterstop, maar toch. Vorige week werd eenvoudig de hekkensluiter van de derde klasse, Yerseke 1, met 1-4 verslagen. De week ervoor werd er in de derby tegen “buurman” Duiveland gelijk gespeeld. Dit was een knap resultaat tegen de nummer twee, maar als men het wedstrijdverloop bekijkt, had er voor de blauw/zwarte brigade meer in kunnen zitten.

Voor de vaste supporters is het vanmiddag wel eventjes goed kijken in het veld. Door blessures, een schorsing en de wintersport staat er vanmiddag een heel ander team in het veld. Maar men moet niet kijken naar wie men mist, het gaat om de spelers die er wel zijn. Daar zullen we het vanmiddag mee moeten doen en ik heb er vertrouwen in dat dit ook zeker gaat lukken.

’s Heer Arendskerke is op de weg terug. Zij hebben een tijdje in de onderste regionen van de derde klasse gebivakkeerd, maar hebben nu toch weer aansluiting gevonden met de middenmoot. Ze staan op de achtste plaats met 18 punten. Dit zijn er maar 4 minder dan S.K.N.W.K. Vorige week speelden zij tegen Duiveland. In Oosterland werd daar knap met 2-2 gelijkgespeeld. Bij winst vandaag van ’s Heer Arendskerke komen ze op een puntje van S.K.N.W.K. ’s Heer Arendskerke zal overigens ook wel uit zijn op revanche, want in het duel wat enkele maanden geleden gespeeld werd in ’s Heer Arendskerke waren de Nieuwerkerkers heer en meester. S.K.N.W.K. won toen met maar liefst 1-7. Dat zal vandaag zeker niet gaan gebeuren. Trouwens, resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst!!

Ik wens iedereen een leuke en spannende, maar ook vooral een sportieve wedstrijd toe. De scheidsrechter van deze middag is Dhr. P.L. Lisseveld. Ik wens hem veel plezier toe bij het leiden van deze wedstrijd.