Nipte nederlaag van SKNWK

GOES – In een duel met twee totaal verschillende gezichten misten de korfballers van SKNWK zaterdag op een haar na een gelijkspel. Tegenstander Tjoba sloeg in de eerste helft een gat van vier punten (7-3), in de tweede helft kwam SKNWK terug tot 9-8, maar toen was de tijd voorbij. Het verschil tussen beide helften was verklaarbaar voor coach Cees Bax: “Tjoba speelde een fysiek spelletje en daar lieten we ond door overdonderen. In de tweede helft trokken we ons daar minder van aan. Tjoba scoorde toen ook nog maar twee keer, twee keer uit een strafworp.” Het herstel van de Nieuwerkerkers zette in bij 8-3 en stokte bij 8-7. Het werd 9-7, SKNWK miste toen een strafworp en maakte in de laatste minuut 9-8. De gelijkmaker (Bax: “Die gezien de beide helften terecht was geweest.”) viel niet meer.

Scores SKNWK: Gerda Kloet 3, Jaap van Gastel 2, Johan van de Linde 2, Jacco Folmer 2.