SKNWK richt zich op de nacompetitie

SKNWK richt zich op de nacompetitie

door Klaas Verspoor

NIEUWERKERK – SKNWK is in 2005 nog altijd ongeslagen. Op MZVC boekten de Nieuwerkerkers een 5-0-zege. Toch was trainer Adriaan Nieuwenhuijse niet helemaal tevreden.

Nieuwenhuijse zag zijn ploeg, die wegens het gemis van Mark den Haan, Jacky de Bruine, Jan-Jaap Padmos, Johan Padmos en Sytze Stins gehavend genoemd mocht worden, een matige eerste helft op de mat leggen. ,,Die was heel erg matig zelfs. Het was rommelig, met heel veel balverlies. MZVC was zeker gelijkwaardig’’, biechtte de trainer op. Toch leidde SKNWK na de eerste helft met 1-0. Ronald van Vossen, normaliter tweede-elftalspeler, scoorde in de 26e minuut met een afstandschot.

Op een gunstig moment, kort na rust, scoorde Van Vossen uit een voorzet van Kees-Jan van Nieuwenhuijze opnieuw, en dat bleek tevens de beslissing in de wedstrijd. ,,Daarna waren wij ’weg’ en konden wij met uitvallen erg gevaarlijk blijven’’, concludeerde Nieuwenhuijse.

Gert-Jan Tierie zorgde op aangeven van Christian van Vossen zowel voor de 3-0 als 4-0. Kort voor tijd kon invaller Emiel Kuijten op aangeven van Gert-Jan Tierie ook nog de 5-0 scoren.

SKNWK – MZVC 5-0 (1-0). 26. Ronald van Vossen 1-0, 46. Ronald van Vossen 2-0, 55. Gert-Jan Tierie 3-0, 62. Gert-Jan Tierie 4-0, 88. Emiel Kuijten 5-0. Scheidsrechter: H.C. Filius (Goes). Gele kaart: Ronald van Vossen (SKNWK), Stefan Feleus (MZVC). Aantal toeschouwers: 100.

SKNWK: Léon Quik; Frank Broere, Leon de Bruine, Martijn Neele en Leon Pollemans; Kees-Jan van Nieuwenhuijze, Maarten Padmos, Ronald van Vossen (61. Emiel Kuijten) en Martin Huisman (70. Jurjen Vermeer); Gert-Jan Tierie en Christian van Vossen.