Adriaan Nieuwenhuijse stopt aan einde seizoen

Trainer van de eerste selektie, Adriaan Nieuwenhuijse, stopt aan einde van dit huidige seizoen!! Dit besluit heeft hij gisterenavond na de training van de selektie bekend gemaakt aan aan delegatie van het hoofdbestuur. Door de toch wel iets tegenvallende resultaten heeft hij besloten zijn één jarig contract bij S.K.N.W.K. toch niet te verlengen. In goed overleg met het bestuur is nu besloten het huidige seizoen af te maken, met hopelijk nog een plaatsje in de na-competitie voor S.K.N.W.K. 1. Daarna zal Adriaan zijn contract ontbinden en het nieuwe seizoen, 2005-2006, niet doorgaan bij S.K.N.W.K.

Het bestuur van S.K.N.W.K. betreurt dit ten zeerste. Voorzitter Wim v/d Zande van S.K.N.W.K. zei: “we moeten Adriaan zijn standpunt respecteren, maar worden nu wel opgezadeld met een groot probleem”. “Zoek nu nog maar eens een nieuwe trainer voor het volgende seizoen”. “Adriaan was in onze ogen de ideale trainer voor deze groep, maar heeft helaas besloten toch niet verder te gaan”.

Adriaan Nieuwenhuijse was ook erg ontdaan, maar vond het beter zo. Hij zal volgend seizoen een jaar geen trainer zijn, maar zelf weer een balletje gaan trappen. Waarschijnkijk in een lager elftal bij zijn eigen clubje, v.v. Kruiningen.

Namens S.K.N.W.K. willen we Adriaan bedanken voor zijn grote inzet dit huidige seizoen. We hopen dat er toch nog na-competitie inzit voor het eerste en voor hem. We wensen Adriaan daarnaast veel succes in zijn verder trainings-, maar vooralsnog het volgende seizoen zijn voetballoopbaan.