Zaterdag 14 mei 2005 Joachim Glerum Jeugdtoernooi

Op zaterdag 14 mei 2005 organiseert S.K.N.W.K. voor de vierde maal het Joachim Glerum Jeugdtoernooi voor E- en F-pupillen. Dit toernooi wijkt qua opzet iets af van de ‘normale’ toernooien, omdat er aan deze versie een penalty-bokaal is toegevoegd. Ook is er aan dit toernooi een heel goed doel gekoppeld. Hoe dit precies in elkaar steekt kunt in onderstaand stukje van de familie Glerum lezen.

Hallo voetballende vrienden en vriendinnen!

Alweer voor de vierde keer dat ik een voorwoordje mag schrijven in het programma-blad van het Joachim Glerum Jeugdtoernooi. Zonder vrijwilligers, trainers, begeleiders en rij-ouders geen toernooi, dus als eerste: jullie allemaal bedankt!

Ik ben er heel trots op dat SKNWK het toernooi naar onze Joa heeft genoemd. Hij zou het fantastisch vinden! In 2002, dus al weer heel lang geleden, kon Joachim zijn wedstrijd tegen kanker niet winnen. Hij is toen gestorven. Voor hij ziek werd, heeft hij altijd met heel veel plezier op dit veld gevoetbald, en hij was heel blij met de vrienden die hij via zijn club SKNWK kreeg.

Ik heb nog een vraagje aan jullie: Of jullie zoveel mogelijk doelpunten willen maken!!! Want net als vorig jaar is ieder doelpunt 2 euro waard. En alle euro’s bij elkaar zijn voor kinderen met kanker in landen waar mensen niet veel geld hebben voor medicijnen en het ziekenhuis. Dus: doe je best, maak er een fijne dag van en Scoren maar!!!

Familie Glerum