Prijswinnaars selectie SKNWK seizoen 2004-2005

Tijdens de gehouden barbecue van S.K.N.W.K. werden nog enkele prijzen uitgedeeld aan spelers van de selectie. Dit allemaal op initiatief van de technische staf (Adriaan Nieuwenhuijse, Arie Folmer en Ton Wijgerse).

Gert-Jan Tierie kreeg de prijs voor meeste trainingen. Hij was samen met Emiel Kuijten en Leon de Bruine in een felle strijd verwikkeld. Uiteindelijk heeft Gert-Jan de meeste trainingen bezocht tijdens afgelopen seizoen.

De speler die afgelopen seizoen de meeste progressie heeft geboekt, was volgens de technische staf, Martin Huisman. Ook Frank Boere, pas bij de selectie sinds de winterstop, deed mee om deze prijs, maar ging uiteindelijk naar Martin. Hij heeft afgelopen seizoen bijna alle wedstrijden als links back gespeeld terwijl hij nog nooit had gevoetbald op deze positie.

De beste speler is Leon de Bruine geworden. Volgens de TC iemand die tijdens de wedstrijden er bijna altijd stond, maar soms op de trainingen wel eens de kantjes er af durft te lopen. Al met al een terechte winnaar.

De twee pechvogels van het seizoen, Mark den Haan en Jacky de Bruine werden ook nog in het zonnetje gezet.

In zijn toespraak kwam trainer Adriaan nog even terug op het afgelopen seizoen. Het was toch wel een klein beetje tegengevallen. Maar daar gaan we aankomend seizoen verandering in brengen.