S.K.N.W.K. 1 verslaat Kruiningen 1 in oefenduel

Gisteren speelde S.K.N.W.K. 1 een oefenwedstrijd in Kruiningen tegen de plaatselijke v.v. Een speciale wedstrijd voor trainer Adriaan Nieuwenhuijse, omdat hij zelf gevoetbald heeft bij Kruiningen en er nog steeds woonachtig is.

S.K.N.W.K. speelde in de eerste helft in een veel te laag tempo en heel erg onnauwkeurig. Hierdoor kon Kruiningen tot aan de thee simpel bijblijven. In de tweede helft ging het allemaal iets beter aan de zijde van de blauw/zwarten. Binnen de minuut was het Sytze Stins die een pass van Gert-Jan Tierie tegen de touwen werkte. De 0-2 werd gemaakt door Gert-Jan Tierie na een steekballetje van Martijn Neele. Het slotakkoord was hierna voor Emiel Kuijten. Uit een corner van Remco Veenboer schoot hij de bal prachtig “in één tijd” met een volley achter de doelman van Kruiningen. Eindstand 0-3.

Kruiningen 1 – S.K.N.W.K. 1 0-3 (0-0)