S.K.N.W.K. sluit positief af

SKNWK sluit positief af

NIEUWERKERK – SKNWK heeft de voorbereiding op het nieuwe seizoen positief afgesloten. In de laatste bekerwedstrijd won de ploeg van trainer Adriaan Nieuwenhuijse zaterdag een eenvoudig met 4-0.
SKNWK en Arendskerke, voor de competitie in dezelfde klasse ingedeeld, maakten er een op het oog vriendschappelijke wedstrijd van. SKNWK, spelend zonder de geblesseerde Maarten Padmos, kwam na een dieptepass van Martijn Neele via een lob van Gert-Jan Tierie in de eerste helft op voorsprong. Kort na rust beslisten de Nieuwerkerkers de wedstrijd in hun voordeel toen Gert-Jan Tierie Emiel Kuijten in stelling bracht. Leon Goedegebure zorgde daarna, met een diagonaal schot in de kruising, voor de mooiste goal van de middag. Uiteindelijk bepaalde Gert-Jan Tierie met zijn tweede goal de eindstand op 4-0.