Voorbeschouwing SKNWK – ZSC 62 van website ZSC

Geachte sportvrienden,

A.s Zaterdag staat de eerste competitie wedstrijd voor ZSC 1 op het programma, waar de meeste ploegen al een wedstrijd achter de rug hebben mag ZSC Zaterdag haar eerste spelen en wel een echte derby. ZSC gaat op bezoek bij riviaal Sknwk uit Nieuwerkerk, de ploeg van trainer Nieuwenhuize is haar eerste wedstrijd matig begonnen.

De Nieuwerkerkers waren niet in staat in hun eerste wedstrijd uit bij Bru de 3 punten mee naar huis te nemen, zelfs verre van dat. Het was dan ook Bru wat de meeste en gevaarlijkste kansen kreeg, Sknwk had dan ook al de pech dat het spits van Vossen en verdediger Padmos moest missen wegens blessures. Dubbel pech kwam er tijdends de wedstrijd bru – Sknwk bij. Emiel kuiten kreeg zijn tweede geel en mocht met rood vertrekken, hij zal dan ook waarschijnlijk de wedstrijd met ZSC vanaf de kant moeten bekijken. Ook Jackie de Bruin zal de wedstrijd vanaf de kant moeten bekijken, hij brak op twee plaatsen zijn arm tijdends de wedstrijd vanaf afgelopen Zaterdag, zo zal Sknwk de wedstrijd tegen ZSC moeten aantreden zonder echte spitsen.

Aan Scharendijkse kant kent me weinig problemen, alleen jeugd talent Tom Roth is wegens zware blessure afwezig !. Na alle waarschijnlijkheid zal Niels vd Moezel zijn rentree weer maken, dit wegens de lichte blessure van Kiesenberg (tevens op vakantie) en verdediger Marco de Jonge is wegens een vakantie afwezig

ZSC zal in de deze derby de positieve resultaten door proberen te zetten, vorig seizoen werd er gelijk gespeeld op Scharendijke en wist ZSC uit met 0-2 te winnen. Winst zou ZSC goed doen.