S.K.N.W.K. wordt geteisterd door blessuregolf

De seniorenteams van S.K.N.W.K. moeten alle zeilen bij zetten om morgen volledig aan de start te verschijnen. Grootste zorg is wel de vele blessures die de S.K.N.W.K.-spelers hebben. Zo zijn bij de eerste selektie Christian van Vossen, Ronald van Vossen en Jacky de Bruine langdurig afwezig. Daar kwamen deze week Emiel Kuijten en Martijn Neele ook nog eens bij. Gert-Jan Tierie trainde slechts één keer deze week, na een blessure afgelopen zaterdag. Hij kan waarschijnlijk wel starten morgen. Verder is Leander Rouw al de gehele voorbereiding spoorloos. Leon de Bruine is op vakantie en Remco Veenboer heeft morgen een uitje van zijn werk. Dat wordt dus aardig “puzzelen” voor trainer Adriaan Nieuwenhuijse. Gelukkig is Johan Padmos weer volledig hersteld.
Bij de tweede selektie mist Oleg Bondarenko wegens werkzaamheden. Jurjen Vermeer en Wouter de Jonge zijn door de blessure perikelen doorgeschoven naar het eerste. Zodoende ook daar roeien met de riemen die we hebben.
Bij het derde en vierde missen Hans Matthijsse, Gert-Jan v/d Berg en Harry Verkaart wegens blessures. Aart Koster is nog niet volledig fit. Johnny Roks heeft dit seizoen helemaal nog niet getraind of gevoetbald. Arnout Wesdorp is ook nog lang niet fit. Waarschijnlijk nog een (aantal) speler(s) die we nu vergeten, die afwezig is/zijn of geblesseerd. Gelukkig zijn onze A-junioren van goede wil, zodat we morgen toch gewoon 4 seniorenteams kunnen laten voetballen. Het is te hopen dat de personele bezetting volgende week beter is.