VVA helpt S.K.N.W.K. in het zadel

Wat een teleurstelling voor onze jongens, tegen nummer 2, SKNWK. SKNWK kon deze positie in het geheel niet kon waarmaken, tegen, vooral in de eerste helft, een prima spelend VVA!

Er waren combinaties, inzet, alles was prima. Zonder echt heel veel echte kansen toch een goed veldoverwicht, hetgeen 5 minuten voor rust resulteerde in een verdiende voorsprong voor VVA. Een prima pass van links van Robin Loopik zette Gerben Eversdijk direct voor de keeper en Gerben lobte keurig binnen 0-1.

Dachten wij met een voorsprong de rust in te gaan, helaas, een zondagsschot van Johan Padmos daalde tot ieders verrassing net onder de lat: 1-1.

Na rust een wederom goed vechtend en nu wel kort dekkend VVA, dat via Marco Goedegebure slecht uitverdedigen door het midden knap wist af te straffen 1-2.

Maar zoals vaker werd VVA geconfronteerd met tegenslag. Een laag staand zonnetje verblindde mogelijk Arno bij een schuiver van Thiery en nog geen 10 minuten later wederom een slap omhaaltje van dezelfde speler, die tot het uitvallen van Vincent Nagelkerke volkomen bij hem in de tang zat. Hij werd deze keer niet kort genoeg gedekt, zodat keeper Arno Wisse volkomen werd verrast: 3-2.

Mannen, dit is zonde en was niet nodig geweest. Maar ja, kop op en proberen ons klaar te stomen voor de belangrijke derby as. zaterdag tegen Heinkenszand, dat vandaag wel van de koploper wist te winnen.