Gelijkspel Schouwen-Duiveland onder 23 jaar

Vanavond speelde de Schouwen-Duiveland selektie “onder 23” in Brouwershaven tegen de leeftijdsgenoten van Halsteren. In een open wedstrijd met veel kansen aan beide zijden werd het uiteindelijk een terechte 3-3 eindstand. Met de rust was het nog 1-0 in het voordeel van Schouwen-Duiveland.
De doelpunten voor de Schouwen-Duiveland selektie werden alle drie gemaakt door Dennie le Comte van s.v. Duiveland.
De S.K.N.W.K.-spelers Frank Boere en Johan Padmos speelden ook mee in dit duel. Frank stond de gehele wedstrijd in het centrum van de verdediging. Johan speelde de eerste helft als rechtsback en de tweede helft als linksback. Vlak voor het verstrijken van de wedstrijd moest Johan zich nog laten vervangen. Hij had iets last gekregen van zijn kuiten.