SKNWK verliest finale Indoorsoccer na penalties

Afgelopen zaterdag stond in sportcentrum Westerschouwen de finaledag van het Pepsi Indoorsoccer Event 2005 op het programma. S.K.N.W.K. dat zich de maandag ervoor heel simpel had geplaatst (6-1 winst op Z.S.C. ’62 en 13-0 winst op Ouwerkerk) moest in de kwartfinale aantreden tegen Bruse Boys. Wat dit seizoen op het veld niet lukte tegen de paars/witte, lukt nu wel, winnen. S.K.N.W.K. won met 3-1.

In de halve finale was Mevo de tegenstander. Zij hadden zich geplaatst voor deze halve finale door s.v. W.I.K. ’57 te verslaan. Deze halve finale was zeker geen ‘makkie’. Uiteindelijk bereikten de blauw/zwarten van Adriaan Nieuwenhuijse (overigens zelf niet aanwezig, zijn honneurs werden waar genomen door leider Jan Tierie en verzorger Ton Wijgerse) toch de finale na een 7-5 overwinning op Mevo.

In de finale was Zierikzee de opponent. Zierikzee had in de halve finale Duiveland onttroont als soccerkampioen (Duiveland was vorig jaar de winnaar van dit toernooi). Een spannende finale werd het met een 4-4 eindstand.

Strafschoppen moesten de beslissing gaan brengen. In de strafschoppenserie trokken de Nieuwerkerkers helaas aan het kortste eind. Zodoende mag Zierikzee zich de Indoorkampioen van 2005 noemen.