Inhaalrace S.K.N.W.K. beloond

ARNEMUIDEN – De korfballers van SKNWK hebben zaterdag een zwaarbevochten 9-8-overwinning behaald op TOP 4. Na een bar slechte eerste helft keek SKNWK tegen een 7-3-achterstand aan. De pauze werd gebruikt om alle zaken op een rijtje te zetten en verdedigend twee wijzigingen aan te brengen. SKNWK dicteerde na rust de wedstrijd volledig. De verdediging gaf geen meter ruimte meer weg en in de aanval zocht de ploeg nu wél geduldig naar de kansen. Halverwege de tweede helft was de stand rechtgetrokken naar 7-7. Door het enige Arnemuidense doelpunt na de rust kwam TOP weer op voorsprong, maar de Nieuwerkerkse ploeg sloot de wedstrijd toch af met een 9-8-overwinning.

Scores SKNWK: Rocco Bax en Johan van de Linde beiden 3, Jacco Brouwer 2, Jaap van Gastel 1.