S.K.N.W.K. revancheert zich

SKNWK revancheert zich

NIEUWERKERK – De korfballers van SKNWK hebben zaterdag revanche genomen voor de blamerende 16-4-nederlaag eerder dit seizoen tegen Stormvogels 3. In hun beste wedstrijd van het seizoen wonnen de Nieuwerkerkers met 13-11 van de nummer twee op de ranglijst. Tot de rust jojoode de score tussen de twee teams. Via 2-0 werd het 2-4 en bij de rust uiteindelijk 6-6. Daarna liep Stormvogels opnieuw weg (6-8), maar op karakter vocht SKNWK zich weer terug in de wedstrijd. Vijf minuten voor het einde was de stand 10-10. Toen demarreerde de ploeg uit Nieuwerkerk verrassend naar een 13-10 voorsprong en kwam de verdiende winning op het bord.

Scores SKNWK: Marianne Glerum en Johan van de Linde 3, Jaap van Gastel en Rocco Bax 2, Anneke van de Linde, Marjan Deijst en Jos Flikweert allen 1.