Kees Verwest wint broederstrijd

door Jos van Belzen

VLISSINGEN – De eerste familietwist tussen de broers Kees en Rini Verwest eindigde vorig jaar oktober in een 2-2-gelijkspel. Gisteren kreeg de familie wél een winnaar. Het Dreischor van Kees Verwest was nu met 3-1 te sterk voor het Ouwerkerk van broer Rini Verwest. Met dank aan Renesse werd de dag van Dreischor nog fraaier. Renesse ontfutselde Kwadendamme immers twee punten (1-1), waardoor Dreischor de beste uitzichten heeft op de derde plaats. De club die aan het einde van competitie die plek bezet, zal als vervangend periodekampioen sowieso aan de nacompetitie mogen deelnemen.

Dreischor-Ouwerkerk 3-1: Vooraf had trainer Kees Verwest van Dreischor slechts de verwachte uitslag (4-0) op het bord gezet. De thuisploeg had deze stand bij rust al bereikt kunnen hebben, maar doordat de nodige kansen werden gemist, stond het halverwege slechts 1-0 door Frank van der Helm. In de tweede helft zorgde Erwin Nelissen voor 2-0, waarna Erwin van der Maas tegenscoorde: 2-1. Met zijn tweede treffer bepaalde Frank van der Helm de eindstand op 3-1.

(Volgend seizoen is Kees Verwest trainer/coach van de tweede selektie van S.K.N.W.K.).