Absoluut niet het seizoen van Christian van Vossen

Dit seizoen, seizoen 2005-2006, blijkt absoluut niet het seizoen van Christian van Vossen. De 21 jarige spits was net op de weg terug. Nog voor de voorbereiding op dit seizoen brak hij zijn arm. Deze blessure hield hem vele maanden aan de kant. Pas na de winterstop kon hij weer volledig trainen. Inmiddels heeft hij ook al weer wat wedstrijden gespeeld in het tweede en eerste elftal van S.K.N.W.K.

Gisteren, zaterdag 18 maart, in het uitduel tegen Spui zorgde hij in de eerste helft nog voor de 0-2 voorsprong. Tijdens de 2e 45 minuten sloeg het noodlot opnieuw toe. Bij een duel in ‘de 16′ van Spui kopte Chris de bal. Op het moment van koppen, schopte een Spui-speler Chris vol in z’n gezicht. Hierbij brak hij helaas zijn neus. Na eerste hulp van supporter Harald Kesteloo is Christian naar het ziekenhuis geweest. Door de zwelling konden ze nog niks doen. Zodoende moet hij deze week terug. Dan zullen ze kijken wat ze nog aan z’n neus kunnen doen.

Conclusie is dat dit wel een heel ongelukkig seizoen is voor deze jonge speler. Vanaf deze kant wensen we Christian veel sterkte toe en we hopen dat hij toch snel weer van de partij zal zijn binnen de krijtlijnen.

Kop op Chris!!