1e hele wedstrijd SKNWK 1 na jaar blessureleed

Op zaterdag 21 januari maakte Ronald van Vossen zijn rentree in het blauw/zwart van S.K.N.W.K. In de uitwedstrijd van S.K.N.W.K. 2 tegen Serooskerke 2 (5-1 verlies voor S.K.N.W.K. 2) speelde hij sinds lange tijd weer een wedstrijd.

Op zaterdag 12 maart van het vorig jaar speelde Ronald zijn laatste wedstrijd. Dat was toen met S.K.N.W.K. 1 in het verloren thuisduel tegen Z.S.C. ’62 1 (0-2). Daarna was het voor Ronald wachten op een knie-operatie.

Deze operatie is dinsdag 5 juli 2005 uitgevoerd. Hij is geopereerd aan zijn voorste kruisband. Daarnaast hebben ze gelijk nog een stukje van z’n meniscus afgehaald. Een dag na de operatie werd Ronald al ontslagen uit het ziekenhuis en kon hij beginnen met revalideren.

Na een revalidatie van dus ongeveer een half jaar, begon van Vossen weer met trainen. Zaterdag 21 januari jl. maakte hij dus z’n rentree in het S.K.N.W.K.-shirt, namens S.K.N.W.K. 2.

Afgelopen zaterdag, 18 maart, speelde Ronald voor het eerst de volle 90 minuten voor het eerste van S.K.N.W.K. Daarnaast was niet alleen dat een overwinning, ook bezorgde hij met z’n treffer S.K.N.W.K. een 0-1 voorsprong. Ook dit was weer al even geleden. De laatste keer dat Ronald doel trof, was tijdens het vorige seizoen. Tijdens de spectaculaire wedstrijd tegen latere kampioen G.P.C. Vlissingen scoorde hij toen 1x. S.K.N.W.K. nam in die wedstrijd tot 3 keer toe de leiding, maar verloor dit duel toch met 5-4. Dit was met name te danken aan een ontketende Regilio Pinas (inmiddels spelend voor hoofdklasser v.v. Kloetinge). Hij scoorde toen 4x.

Voor Ronald van Vossen lijkt alle leed achter zich te liggen. Het lijkt wel of hij het stokje heeft doorgegeven aan z’n jongere broer Christian. Hopen dat ook hij snel hersteld is en dat het dan over is met de blessures.