Bram Heijboer winnaar van Paasklaverjassen

Afgelopen vrijdagavond was het in de kantine weer tijd voor een potje klaverjassen. Er waren 7 tafels (28 ‘kaarters’). Winnaar van deze editie is Bram Heijboer. Hij haalde als enige meer dan 5000 punten, nl. 5157. Op de tweede plaats eindigde Karin v/d Ban (4989 punten). Derde werd uiteindelijk Irma van Spier (4962 punten). De poedelprijs ging naar Adrie Inkelaar. Zij haalde slechts 3840 punten.

Organisator Cees Dalebout had alles weer tot in de puntjes verzorgd, klasse! Na afloop van dit gezellige avondje kaarten was het weer tijd voor de gebruikelijke verloting. Cora heeft natuurlijk de lootjes weer verkocht en Jos en Martijn waren zoals altijd paraat voor op geheel eigen wijze trekken van de loten.

Na de verloting was het tijd voor de prijsuitreiking. Cees bedankte daarna nog de mensen van de bar en Sabina Schiettekatte voor het bijhouden van de score (haar broer Kevin was er deze keer niet, want hij had tijdens de voetbaltraining zijn arm gebroken en was naar het ziekenhuis. Sterkte Kevin!!) voor hun hulp tijdens deze avond. Alle deelnemers kregen tot slot nog een doosje eieren mee naar huis.

We kijken weer terug op een leuke en gezellige avond. De volgende klaverjasavond is in september (datum is me even ontschoten).

Bekijk de foto’s van het paasklaverjassen in het fotoboek elders op deze site. Bij het nieuws op deze site staat ook de uitslag van het paasklaverjassen.