Schouwen-Duiveland selektie speelt gelijk

Vanavond, woensdag 12 april, speelde de Schouwen-Duiveland selektie een oefenwedstrijd tegen de Walcherse selektie. Op het sportpark van Renesse eindigde dit duel in een 2-2 eindstand.

De Schouwen-Duiveland selektie kwam in de eerste helft op een 1-0 voorsprong. Een corner van Thomas Vos (Zierikzee) werd door Freek Torensma (eveneens Zierikzee) tegen de touwen gekopt. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft counterde de S-D selektie zelfs naar 2-0. Het was Rutger Kooman (Kloetinge) die bij de tweede paal een voorzet van de linker kant kon intikken. Toch werd het nog gelijk. Eerst verkeek doelman Leon Weeda (Z.S.C. ’62) zich op een vrije trap, die er zodoende in één keer in ging, 2-1. Vlak voor het verstrijken van de wedstrijd was het spits Dennis de Nooijer (R.C.S) die de eindstand terecht op 2-2 bepaalde.

Namens S.K.N.W.K. speelde Gert-Jan Tierie alleen de eerste helft mee. Hij moest zich in de rust licht geblesseerd laten vervangen. De andere twee S.K.N.W.K.-ers, Leon de Bruine en Maarten Padmos, speelden het gehele duel mee.

Bekijk in het fotoboek elders op deze site enkele foto’s van het duel tussen de Schouwen-Duiveland selektie en de Walcherse selektie.