Schouwseselectie laat zege glippen tegen Walcheren

Schouwse selectie laat zege glippen tegen Walcheren

RENESSE – Het oefenduel tussen de selecties van Schouwen- Duiveland en Walcheren eindigde gisteravond in Renesse op de valreep in een gelijkspel. RCS- spits Dennis de Nooijer schoot Walcheren in de slotminuut naast de Schouwse selectie: 2-2. De oefenwedstrijd kreeg daarmee een terechte uitslag, hoewel Schouwen-Duiveland na rust op een 2-0-voorsprong was gekomen. Freek Torensma (Zierikzee) had de ploeg van trainer Edwin Kriens na een half uur op 1-0 gezet en Rutger Kooman (Kloetinge) zette de Schouwse selectie na rust uit een scherpe counter zelfs op 2-0.

Op het slecht bespeeldbare veld in Renesse toonde de Walcherse tegenstander echter meteen veerkracht. Fred Melaard zag zijn vrije trap aan de tweede paal binnenvliegen (2-1). De speler van Dauwendaele was evenals Jaap Esser en Davy van Geersdaele (beiden Oostkapelle) bij de selectie gehaald, na het afzeggen van Leon van Belzen (Arnemuiden), Micha Lekawael (Oostkapelle) en Leo de Groot (GPC). In de laatste minuut kreeg het team van de trainers Karl Vergouwen en Ruud Pennings loon naar werken. Dennis de Nooijer zorgde voor 2-2.