Chris van Oudheusden winnaar van 1e SKNWK-toto

Hij was al winterkampioen. Ook na de winterstop wist niemand hem meer te achterhalen. Vandaar dat hij de terechte winnaar is van de eerste S.K.N.W.K.-toto, Chris van Oudheusden. Gefeliciteerd Chris!

Hij behaalde maar liefst 377 punten. Mede door de meeste goede voorspellingen van de wedstrijden van S.K.N.W.K. is Chris kampioen geworden. Hij wist van 6 van de 22 wedstrijden de juiste uitslag (en toto) te voorspellen. Dit leverde immers het meeste aantal punten op.

Op een tweede plaats eindigde kdj (Koen de Jonge). Hij heeft 346 punten behaald. Als derde eindigde MEKKIE (Cees Dalebout) met 336 punten. Hij haalde 7 punten meer dan E-m@il (332 punten), waardoor Cees de derde plaats over heeft genomen.

De winnaars zullen binnenkort de prijzen (heuse ABN-AMRO prijzen, beschikbaar gesteld door deelnemer ‘ouwetong’; 25e plaats met 253 punten) ontvangen.

De redactie (lees Supervisor) van www.sknwk.nl is inmiddels achter de schermen druk bezig met een heuse WK-toto. Deze zal ongeveer op dezelfde manier gaan als de S.K.N.W.K.-toto.

Door het overweldigende succes van deze huidige toto zal er natuurlijk ook volgend seizoen weer een S.K.N.W.K.-toto zijn. Wie neemt de titel dan over van Chris?