Nacompetitie 3A/3B/2E

Klundert, Serooskerke en Veere gaan door naar de volgende ronde in de nacompetitie. Klundert versloeg tijdens haar 75 jarig jubileum, die overigens zeer goed bezocht werd, SKNWK met 2 – 1. Ondanks de matige partij, was de zege van de tricolores zeker verdiend. In tegenstelling tot SKNWK, wat op mij een zeer matte indruk na liet, wilde Klundert wel gaan voor een ticket naar de volgende ronde. Tot een kwartier voor tijd hadden de Nieuwerkerkers niets laten zien en hield Klundert met gemak staande. De 2 – 0 voorsprong was op dat moment een logische stand. Nadat Klundert de 3 – 0 afgekeurd zag, maakte SKNWK vijf minuten voor tijd uit het niets de aansluitingstreffer. Direct laaide de wedstrijd op en wilde SKNWK plots wel voetballen. Maar ondanks de bijgetelde 5 minuten blessuretijd, hield Klundert stand.

In de volgende ronde komt Klundert Veere tegen, dat in Tilburg JPS met 1 – 2 versloeg. Knappe prestatie! In competitieverband was JPS op de thuisbasis nog ongeslagen.

Serooskerke behaalde in Eindhoven met dezelfde cijfers de volgende ronde. Rust Roest ging met 1 – 2 de boot in. Serooskerke ontmoet over twee weken de nummer 10 van 2E, Tholense Boys.