Thomas Vos naar S.K.N.W.K.

Thomas Vos komt naar S.K.N.W.K. As. donderdag speelt hij namelijk mee bij één van de Ex-S.K.N.W.K.-teams tijdens de 27e editie van het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi.

Toen mede organisator en voorzitter van S.K.N.W.K. Wim v/d Zande een aantal weken geleden naar Thomas belde en vroeg aan hem of hij voor S.K.N.W.K. wilde spelen, bleef het eerst even stil aan de andere kant van de lijn. Toen Wim aan Thomas uitlegde dat het om het onderling toernooi ging, antwoordde hij gelijk positief. Als oud S.K.N.W.K.-er zal hij dus meedoen.

Het onderling S.K.N.W.K.-tournooi wordt traditioneel gehouden op Hemelvaartsdag (donderdag 25 mei). De opzet is inmiddels al weer jaren een tournooi op een half veld met teams van 7 tegen 7. Naast de seniorenteams 1 t/m 4 en de B-junioren van S.K.N.W.K. doen er ook verschillende gastteams mee. Zo zullen er twee Ex-teams zijn en één oud-team, SINOTO. Ook doet er een team met Dreischor spelers mee. Door de jarenlange samenwerking tussen de jeugd van S.K.N.W.K. en Dreischor zijn er inmiddels diverse ‘Dreischornaren’ die een of meerdere seizoenen het blauw/zwart hebben verdedigd.

Andere spelers naast Thomas Vos die acte de presence geven tijdens het toernooi zijn: Frans Kommer, Leo Wandel, Wesley Goud, Jeffrey Loos, Erik v/d Berg e.v.a.

Wilco de Valk zal deze keer niet meespelen. Voor hem staat nog een hele belangrijke beslissingswedstrijd op het programma met zijn club HSV Hoek. Zij moeten proberen om het hoofklasserschap te behouden.

We hopen op prima weersomstandigheden en iedereen is van harte welkom op sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk. Eerst het sportieve gedeelte en daarna voor de heerlijke barbecue.