Dreischor net iets sterker dan S.K.N.W.K. 2

Tijdens de wedstrijd tussen S.K.N.W.K. 2 en Dreischor 1 bleek laatst genoemde net iets sterker. Na een 0-0 ruststand werd het uiteindelijk 1-2 voor de ‘gasten’.

Op een zonnig en zeer winderig sportpark ‘Het Springer’ in Nieuwerkerk werd een sportieve wedstrijd afgewerkt. In de eerste helft werd dus niet gescoord. Na rust kwam Dreischor middels een prachtige vrije trap op 1-0. Een penalty voor S.K.N.W.K. 2 betekende de gelijkmaker. Martijn Neele verzilverde dit buitenkansje en zette de ploegen weer naast elkaar. Na een overtreding van Daan Ruitenbeek (Dreischor) op Oleg Bondarenko (S.K.N.W.K.), welke helaas door scheidsrechter Fernando Bom over het hoofd werd gezien (voor de rest floot hij overigens een prima wedstrijd), was het de Dreischor-speler die keeper Koen de Jonge van S.K.N.W.K. met een bekeken lob verschalkte, 1-2. Hierbij bleef het.

Bij Dreischor viel de laatste 10 minuten trainer Kees Verwest nog in. Zodoende kon hij alvast wennen aan zijn nieuwe club, want volgend seizoen is hij trainer/coach van S.K.N.W.K. 2.