27e editie Onderling SKNWK-tournooi zeer geslaagd

Hemelvaartsdag, donderdag 25 mei, was het weer zover. Al weer voor de 27e keer werd er bij S.K.N.W.K. het Onderling tournooi gehouden. En ook deze keer weer een hele leuke en gezellige dag.

De avond ervoor kon de feesttent i.v.m. de weersomstandigheden nog niet worden opgezet. Dus dat moest ’s ochtends vroeg gebeuren. Zo 07.45 uur druppelden de eersten de kantine binnen. Rond 10.00 uur was alles in orde en dat was maar goed ook, want om 10.30 uur startte het tournooi.

Maar liefst 10 teams streden om de felbegeerde titel. De teams die meededen: S.K.N.W.K. 1 was opgedeeld in 2 teams (1A en 1B), S.K.N.W.K. 2, S.K.N.W.K. 3, S.K.N.W.K. 4, S.K.N.W.K. B1, Ex-S.K.N.W.K. 1, Ex-S.K.N.W.K. 2, S.K.N.W.K./Dr. (combinatie van S.K.N.W.K. en Dreischor) en SINOTO.

Uiteindelijk gingen de mannen van S.K.N.W.K. 1B er met de wisselbeker van door. Zij versloegen hun eigen ploeggenoten van S.K.N.W.K. 1A in de finale met 3-2.

Hierna kon het feest los barsten. De weergoden waren ons de gehele dag heel goed gezind en zo kon het zijn dat de laatsten pas rond 22.00 uur de tent in kwamen.

Een heerlijke bbq en gezellig samenzijn tot zo’n 23.00 uur. Onder muzikale begeleiding van DJ René de Reus (erg gezellig René en zeker tot een volgende keer!!) bleef het tot het laatst toe zeer gezellig. Toen iedereen eindelijk het sportpark had verlaten, konden ‘de afsluiters’ nog een afzakkertje nemen. Ook zij gingen daarna lekker slapen.

Dank aan organisatie, barcommissie, scheidsrechters, spelers, publiek, alle andere vrijwilligers en iedereen die we dan nog vergeten!

Tot volgend jaar bij de 28e editie van het Onderling S.K.N.W.K.-tournooi.

Bekijk de foto’s van het ‘OT’ in het fotoboek. Neem rustig de tijd, want het zijn er slechts 253!!