Tholense Boys is winnaar van finale na-competitie

Gisteren werd op het terrein van de v.v. Krabbendijke de finale gespeeld van de na-competitie. In deze na-competitie, waarin S.K.N.W.K. 1 al in de eerste ronde werd uitgeschakeld, ging de finale tussen Tholense Boys 1 en Veere 1. Tholense Boys 1 moest proberen om in de 2e klasse te blijven en Veere 1 ging proberen toch te promoveren uit de 3e klasse. Het werd een echte finale, met Tholense Boys uiteindelijk als winnaar.

Onderstaand verslagje komt van de website van Tholense Boys:

Tholense Boys winnaar finale nacompetitie .

Tholense Boys 1 heeft de finale van de nacompetitie gewonnen. In een zinderende wedstrijd werd er met 3-2 gewonnen van Veere. Op het sportpark van Krabbendijke werd het al na 2 minuten 1-0 voor de Boys door Piet de Graaff en na 13 minuten stond de 2-0 op het bord door een eigen goal van Veere. Nog voor rust scoorde Veere de 2-1 en direct na rust werd op aangeven van de assistent een penalty gegeven. Doordat deze werd benut stond het weer in evenwicht. Beide teams kregen kansen op de winst, maar in blessuretijd werd Piet de Graaff gevloerd in het strafschopgebied. Ronnie de Graaf bleef de zenuwen de baas en zorgde er met zijn winnende treffer voor dat Tholense Boys ook volgend seizoen in de 2e Klasse speelt. Johan Schot nam daardoor op een mooie manier afscheid van het 1e elftal.