SKNWK 3 eindigt 3e op WOK-toernooi bij Duiveland

Afgelopen zaterdag nam S.K.N.W.K. 3 net als vorig jaar deel aan het WOK-toernooi in Oosterland. Samen met Duiveland 3, Duiveland 4 en Mevo 3 streden ze om de titel. Niet dat dat het belangrijkste was, want dat is toch de gezelligheid. En het was gezellig hebben we uit betrouwbare bron vernomen………….

S.K.N.W.K. 3 wist van zowel Duiveland 3 als Duiveland 4 met 2-0 te winnen. Na een 0-0 gelijspel tegen Mevo eindigde ze als eerste in de poule. In de kruisfinale moesten ze het zodoende opnemen tegen de nummer 3, Duiveland 3. Deze partij verloren ze met 0-2, waardoor ze moesten spelen tegen Mevo om de 3e en 4e plaats. Dit duel wonnen ze met 2-1 en zodoende eindigde S.K.N.W.K. 3 als 3e.

Hierna deed het toernooi haar naam eer aan, want toen was het tijd om te eten, met eten van de WOK van Zeeland. Het was allemaal prima verzorgd.

Rond half 9 was het afgelopen. Met nog een tussenstop in de kroeg in Oosterland, togen de spelers naar Nieuwerkerk. Hier ook nog even een pitstop in het café. Al met al weer een geslaagde dag voor S.K.N.W.K. 3.