Veel kleding zoek van tenues senioren S.K.N.W.K.

Na inventarisatie van de diverse tassen met shirtjes en broeken van S.K.N.W.K. 1 t/m 4 blijkt opnieuw (helaas is dat elk seizoen het geval) dat er zeer veel kleding zoek is (dit is overigens ook bij de jeugd een probleem!)

Zo missen er bij alle teams (1 t/m 4) diverse broekjes. Bij S.K.N.W.K. 3 missen er op dit moment zelfs 3 shirtjes!! Dit kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. We zullen er met z’n allen zuiniger op moeten zijn.

Het is maar de normaalste zaak van de wereld dat tegenwoordig complete tenues worden aangereikt namens sponsors aan S.K.N.W.K., maar de mensen die er in moeten spelen, blijken hiermee niet om te kunnen gaan. Erg triest. Op het moment dat je toch een broekje in je sporttas hebt, dat niet van jouw is, maar van de club, dan neem je dat toch de volgende keer weer mee terug……..?? Niet dus!!

Dit probleem zullen we nog bespreken in het bestuur, maar misschien moeten we het voorbeeld gaan volgen van onze vrienden uit Bruinisse (Bruse Boys)? Daar moet iedereen volgend seizoen zelf voor een broekje en kousen gaan zorgen (zullen wel hetzelfde probleem hebben). Dan moeten we zelf gaan betalen, misschien dat we er dan ook zuiniger op zijn.

Wordt vervolgd.