Wijzigingen en afmeldingen leden S.K.N.W.K.

Wijzigingen en afmeldingen leden S.K.N.W.K.

Nog steeds denken veel leden dat er bijvoorbeeld bij een adreswijziging de gegevens automatisch worden gewijzigd. Helaas gebeurt dit niet automatisch, ook niet als je, om welke reden dan ook, stopt met het voetballen en/of korfballen.

Veel mensen geven door aan hun leider of trainer dat ze stoppen, maar dit komt niet altijd over bij de ledenadministratie (ook de leiders en trainers moeten deze mensen overigens zelf doorsturen naar de ledenadministratie). Geef alle wijzigingen ZELF tijdig door aan onze ledenadministrateur Sytze Stins, zodat hij de wijzigenen dan door kan voeren.

Je moet denken aan bijvoorbeeld ons clubblad “De Voorzet”, herinnering van nog niet betaalde contributie, maar ook dat je wordt uitgeschreven bij de K.N.V.B. Wij als S.K.N.W.K. betalen contributie voor elk spelend lid en als het niet nodig is waarom zouden we dan teveel betalen.

In de vorige editie van De Voorzet werd hierover ook al melding gemaakt, maar helaas blijkt dit niet door iedereen gelezen of begrepen te worden.

Dus nogmaals een oproep: GEEF WIJZIGINGEN ALTIJD ZELF DOOR AAN ONZE LEDENADMINISTRATIE.

Bij voorbaat dank
Bestuur S.K.N.W.K.