Eerste winst S.K.N.W.K. 1 in oefencampagne

Gisteren, zaterdag 12 augustus 2006, was er dan eindelijk de eerste winst van de mannen van trainer Adriaan Nieuwenhuijse. Op het kunstgras bij Krabbendijke werd Krabbendijke 1 met 1-3 verslagen. Na de eerdere nederlagen tegen De Jonge Spartaan 1 (5-3) en Colijnsplaatse Boys 1 (1-0), dan nu eindelijk aan de goede kant van de score.

Met name de eerste 10 minuten van de wedstrijd was S.K.N.W.K. heer en meester. Hierin werd ook al gelijk een 0-3 voorsprong genomen. Eerst was het Ronald van Vossen die het het net vond. Een voorzet van Leon Goedegebure werd door Christian van Vossen ingekopt. De bal belandde op de lat en Ronald van Vossen gaf de rebound het laatste zetje, 0-1.

Gert-Jan Tierie zorgde voor de 2e treffer. Wederom een voorzet van Goedegebure werd deze keer door Tierie door de benen van de keeper gekopt, 0-2. Het 3e en laatste doelpunt van de blauw/zwarten was van Christian van Vossen. Hij haalde van zo’n meter of 25 genadeloos uit, 0-3.

Hierna zakte het spel van S.K.N.W.K. 1 een heel stuk in. Het blijft dan moeilijk om hetzelfde spelletje te blijven spelen. Krabbendijke kreeg ook wat mogelijkheden, maar kon (nog) niet scoren.

De tweede helft was zelfs nog zwakker van Nieuwerkerksezijde. Toch was een misverstand in de verdediging nodig om de tegenstander te laten scoren. Een S.K.N.W.K. verdediger kopte de bal op de lat boven zijn eigen doelman, waarna het voor de spits van Krabbendijke ‘een eitje’ werd om te scoren, 1-3. Dit was tevens de eindstand.

As. dinsdag staat de oefenwedstrijd in Zierikzee tegen Mevo 1 op het programma. Het is afwachten of dit duel doorgang kan vinden, want de velden zijn in principe gesloten tot en met 16 augustus.