Trainer Adriaan Nieuwenhuijse wint golftoernooi

Gisteren, zaterdag 19 augustus, was de eerste selektie ‘vrij’. Vandaar eens een keer iets anders dan voetballen. Deze keer was gekozen voor een partijtje golf. Ze trokken richting Burgh-Haamstede naar café-restaurant Molenberg.

Hier aangekomen eerst even iets drinken. Daarna met twee instrukteurs mee om de fijne kneepjes van het golfen onder de knie te krijgen. Na een uurtje zou iedereen het moeten kunnen en gingen we ‘de baan’ op.

Met 4-tallen de verschillende holes afgelopen. Na ongeveer een uurtje had iedereen 8 holes gelopen (elke hole par 3) en kon de eindstand worden opgemaakt. Trainer Adriaan Nieuwenhuijse blijkt naast voetballen en tennissen nog een sport onder de knie te hebben, nl. golfen. Hij wist de felbegeerde trofee mee naar Kruiningen te nemen. Spits Christian van Vossen bleek het allemaal nog niet helemaal te begrijpen. Vandaar dat hij, als poedelprijs, zijn eigen golfset meekreeg om thuis nog eens te oefenen.

Eerst nog even een tussenstop op het terras. Daarna terug richting Nieuwerkerk, waar we nog in de kantine terecht kwamen. Het was een zeer geslaagde en gezellige middag.

Eindstand S.K.N.W.K. Golf Open 2006:

Adriaan Nieuwenhuijse 26
Jan Tierie 27
Leon Goedegebure 28
Martijn Neele 29
Leon Quik 29
Ronald van Vossen 29
Gert-Jan Tierie 30
Remco Veenboer 30
Ton Wijgerse 30
Leon de Bruine 31
Jurjen Vermeer 31
Martin Huisman 32
Robbert Padmos 32
Frank Boere 33
Sytze Stins 33
Christian van Vossen 36

Bekijk de overige foto’s van deze middag in het fotoboek elders op deze site.