SKNWK 1 verliest nipt van hoofdklasser SSV ’65 1

Vanavond stond voor de mannen van trainer Adriaan Nieuwenhuijse de tweede bekerwedstrijd uit de eerste ronde op het programma. Op sportpark “Het Springer” in Nieuwerkerk was zaterdaghoofdklasser S.S.V. ’65 1 uit Goes de tegenstander. Het werd uiteindelijk een 1-3 nederlaag, waarmee S.K.N.W.K. zeker geen flater sloeg. Zeker in de tweede helft beten de blauw/zwarten van zich af en konden ze goed meevoetballen.

In de eerste helft duurde het tot de 32e minuut voordat S.S.V. ’65 kon scoren. Hierin hadden ze de hulp nodig van een S.K.N.W.K. verdediger. Hij legde de bal zo voor de voeten van een S.S.V.-speler. Hij gaf de bal af en liet een medespelers de 0-1 aantekenen. Dit was tevens de ruststand.

Zo’n 10 minuten in de 2e helft was er balverlies van de thuisploeg. SSV kon profiteren en de 0-2 aantekeken. Hierna gingen de mannen van Adriaan Nieuwenhuijse (overigens oud trainer van S.S.V. ’65) iets meer van zich afbijten. Gert-Jan Tierie kopte de bal namens de thuisploeg net over het doel.

Een kwartier voor het einde was het dan eindelijk raak. Gert-Jan Tierie gaf de bal prima voor en Ronald van Vossen bracht S.K.N.W.K. terug in de race, 1-2.

Het slotakkoord was toch voor de hoofdklasser. Negen minuten voor het eind was het randje buitenspel. De spits ging door en legde de bal breed. Simpel betekende dit 1-3.

S.K.N.W.K. hield dus prima stand tegen een hoofklasser. Of dit de verdienste is van de Nieuwerkerkers of de zwakte van de S.S.V.-ers zal de toekomst brengen.

Zaterdag om 17:00 uur staat het laatste duel gepland. Dan speelt S.K.N.W.K. tegen zondaghoofklasser Papendrecht 1. Dit duel wordt gespeeld in Papendrecht.

S.K.N.W.K.: Leon Quik, Maarten Padmos, Frank Boere, Leon de Bruine, Leon Pollemans, Jurjen Vermeer (Lex Folmer), Leon Goedegebure, Sytze Stins (Remco Veenboer), Gert-Jan Tierie, Ronald van Vossen en Robbert Padmos (Wouter de Jonge).