S.K.N.W.K. biedt S.S.V. ’65 goed partij

SKNWK biedt SSV’65 goed partij

van onze sportredactie

GOES – De voetballers van SKNWK konden hoofdklasser SSV’65 gisteravond lang bijbenen. Pas in de 81e minuut sloeg de Goese formatie het definitieve gat: 1-3. Hoek herstelde zich van de 1-0-nederlaag tegen Internos met een 5-1-zege bij Nieuwdorp. Kloetinge won met 4-1 van Rillandia.

Poule 8. SKNWK-SSV’65 1-3: SSV’65 was slordig in de passing en hanteerde een te laag tempo tegen derdeklasser SKNWK. Bij rust was het dan ook slechts 0-1 via een doelpunt van Robert Stols. In de tweede helft voerde Arjan Koopmans de score op tot 0-2. Daarna kwam de thuisploeg terug tot 1-2 via een kopbal van Ronald van Vossen, na een voorzet van Gert-Jan Tierie. In de 81e minuut bepaalde hoofdklasser SSV’65 de eindstand op 1-3. Christiaan Boon nam het derde doelpunt voor zijn rekening.