Onderling korfbaltoernooi SKNWK op 13 september

Korfballen in Nieuwerkerk? Ja, dat kan! Van november tot maart speelt S.K.N.W.K., de plaatselijke korfbalvereniging, tijdens het zaalseizoen mee in de competitie.

De spelers/sters hebben, hun sporen al verdiend in de korfbalsport en hebben er voor gekozen alléén tijdens het winterseizoen te spelen in de zaalkorfbalcompetitie. Eén keer per week wordt er geoefend onder leiding van een korfbaltrainer. Dat lijkt wellicht overdreven, maar als aan de competitie wordt meegedaan is het zaak dat het lichaam getraind is anders is er het risico van een blessure. S.K.N.W.K. is een hechte groep; toch zou het plezierig zijn als kon worden beschikt over wat meer spelers/sters, zodat bij afschrijvingen het team moeiteloos over invallers kan beschikken.

Op woensdag 13 september as. vanaf 19.00 uur wordt op het sportterrein “Het Springer” in Nieuwerkerk het “SK Onderling korfbaltoernooi” gehouden met het doel de korfbalsport wat meer onder de aandacht te brengen.

Bij interesse om in competitieverband regelmatig een wedstrijd te spelen, kan men op woensdag de 13e september een kijkje komen nemen. Wil iemand meteen een wedstrijdje meedoen, dan kan dat ook; vooraf dient men zich dan aan te melden bij Albert Talen (0111-643143) of Cees Bax (0111-642462); desgewenst kan hier wat nadere informatie worden verkregen.