Clubs en Competities bekijken?

Clubs en Competities bekijken?

…Eénmalige registratie via Mijn KNVB.NL…

Nieuwsgierig naar de uitslagen van jouw favoriete team? Of wil je weten wat de andere uitslagen zijn in het amateurvoetbal? Van de hoogste tot de laagste klasse; in het hoofdstuk Clubs & Competities zijn de uitslagen zoals iedereen gewend is van de KNVB gratis beschikbaar. Maar ten opzichte van het recente verleden, toen de uitslagen soms pas de woensdag na een weekendspeelronde waren bijgewerkt, zijn de uitslagen vanaf 2 oktober al na 2 dagen na de wedstrijd voor iedereen beschikbaar. Houdt www.knvb.nl in de gaten! Een enorme verbetering. En deze dienst blijft gratis!

Ook direct naar je eigen team zonder uitgebreid te moeten zoeken? Je eigen voorkeuren bepalen? Een aantal verbeteringen die zijn doorgevoerd ten opzichte van voorgaande jaren.

Wil je van deze dienst gebruik (blijven) maken, dan zul je je eenmalig moeten registreren of je bestaande profiel moeten aanpassen/aanvullen.

Er is hiervoor wel een geldig emailaccount nodig. Naar dit emailadres krijg je een bevestigingsmail gestuurd die je moet aanklikken om te zorgen dat de account geactiveerd wordt. Na registratie ontvang je een eigen inlogcode.

Mocht je toch problemen ondervinden bij het registreren, neem dan contact op met de helpdesk van KNVB.NL. Het nummer is 0900-12345 98 (20 cpm). Of stuur een mail naar website@knvb.nl.

De technische verandering is nodig voor een van de nieuwste services op KNVB.NL. Via Mijn KNVB.NL kun je namelijk vanaf nu een abonnement afsluiten voor de betaalde amateurvoetbalservice. Als abonnee ontvang je dan al op iedere wedstrijddag uiterlijk om 18.30 uur een e-mailbericht. Hierin staat een link, waarmee je op het abonneegedeelte van KNVB.NL komt. Ook van het wedstrijdprogramma, decompetitie-indelingen en in de nabije toekomst eventuele afgelastingen en wijzigingen – in zowel de reguliere competitie als in de beker- en nacompetitie – ben jij als de abonnee als eerste op de hoogte.