Winst Schouwen-Duivelandse ploeg

BURGH-HAAMSTEDE – De Schouwen-Duivelandse selectie heeft gisteravond in Burgh-Haamstede een oefenwedstrijd tegen SSV’65 uit Goes met 4-3 gewonnen. Bij rust stond het team van coach Edwin Kriens al met 3-1 voor.

SSV’65, dat uitkomt in de hoofdklasse van het zaterdagvoetbal, kwam wel op voorsprong. David den Hollander verzorgde de 0-1. Maar daarna zetten de spelers van de Schouwse selectie een tandje bij: via een eigen doelpunt van Mevlud Eryürük, Martijn van Grunsven en Denny le Comte werd al voor het eind van de eerste helft een gaatje geslagen. Na rust scoorde Arjen Koopmans twee keer voor SSV’65. Barry Steenpoorte zorgde tussendoor voor de 4-2. SSV-coach Marco Groeneveld zei na afloop niet al te veel waarde te hechten aan het duel. „We misten elf man. We speelden met veel invallers, veel junioren. Voor die jongens was het een mooi leermoment.“