Maakt SKNWK dit seizoen af met 4 seniorenteams?

Maakt S.K.N.W.K. dit seizoen af met 4 seniorenteams? Dit vroegen de bestuursleden Aart Koster (wedstrijdsecretaris) en Martijn Neele (technische zaken senioren) zich gisterenavond af. Voor de 4e keer dit seizoen moesten ze besluiten een wedstrijd geen doorgang te laten vinden. Deze keer het vriendschappelijke duel van S.K.N.W.K. 1 tegen Herkingen ’55 1, omdat het 2e elftal veel te weinig spelers heeft.

Als de senioren zo door gaan dit seizoen, dan gaat dit zeker niet goed komen. Dan hebben we een hele grote kans dat we het niet uit spelen met 4 teams. Om over volgend seizoen nog maar te zwijgen. Daar zullen we goed over na moeten denken. Zoals het nu gaat, geeft het bij veel mensen (bestuursleden, trainers, leiders, mede-spelers) een behoorlijke ergernis.

Natuurlijk is het nu herfstvakantie, natuurlijk heb je altijd te maken met blessures, maar op dit moment zijn er toch enkele (en dat zijn er te veel) die niet weten waar ze mee bezig zijn, namelijk TEAMSPORT.

Veel te makkelijk wordt er afgezegd (en nog op het laatste moment ook). Hierdoor zijn dus helaas al diverse wedstrijden afgelast. DIT MOET STOPPEN!!

Vanaf deze plaats een oproep aan alle seniorenleden (en dat zijn er nog steeds ruim 70!!): Voetballen doe je met z’n allen, dus als het even kan, kom dan ook. Op zo’n manier is het plezier ver te zoeken en als we zo door gaan, weet ik niet waar dit schip gaat stranden.

Gebruik dus je verstand!!

Namens het bestuur
Martijn Neele