Geef uw mening over De Voorzet

Sportclubs schaffen steeds vaker hun clubblad af. De reden hiervan is dat dit ooit zo belangrijke cluborgaan steeds meer vervangen wordt door internet. De meeste sportclubs hebben een eigen site. Via deze site wordt alle belangrijke informatie, zoals wedstrijden, standen, mededelingen etc, bekendgemaakt.

Bijna iedereen beschikt tegenwoordig over een computer en internet. Een optelsom is dan snel gemaakt.

Ook wij hebben sinds jaar en dag ons clubblad De Voorzet. In het begin van het bestaan was dit absolute noodzaak. Leden werden op de hoogte gesteld van onder andere allerlei wetenswaardigheden, het wedstrijdprogamma
en eventuele feestavonden. Wat het clubblad betreft waren het toen eigenlijk hoogtijdagen.
Zeker omdat veel verenigingsleden voor uitstekende en leuke kopij zorgden.

In de afgelopen jaren hebben we helaas moeten constateren dat de hoeveelheid kopij terugloopt, ondanks enkele bijdragen van onze vaste inzenders!! Voor elke editie dient de redactie iedere keer de inleverdatum te verlengen en meerdere oproepen te doen om voldoende kopij te krijgen. Dit is een groot probleem!!

Gezien het feit dat de vervaardiging en bezorging van een goed clubblad veel tijd vergt, we afhankelijk zijn van inzendingen van derden en veel actuele informatie via de website te vinden is, willen we middels een enquête polsen of ons clubblad nog bestaansrecht heeft.

De enquête vindt u als inlegvel in De Voorzet en is hier te downloaden.

Vul de enquête in en lever hem in bij een van de redactieleden of in de kantine (achter de bar).

Alvast bedankt voor de medewerking !!