S.K.N.W.K. Online in Eilandsport nummer 4

In alweer de 4e editie van Eilandsport deze keer aandacht voor onze website. Een mooie recensie mogen we wel zeggen. Hieronder het hele verhaal:

Eilandsport surft: www.sknwk.nl


‘Eilandsport surft’ heet de rubriek waarin een internetsite van een eilandelijke vereniging wordt besproken. Wat is er goed? Wat is er slecht? Wat zijn de opvallendheden? In aflevering vijf trapt Eilandsport een balletje mee met SKNWK.

NIEUWERKERK – Voor één van de betere voetbalsites van Schouwen-Duiveland ben je bij SKNWK aan het goede adres. Dit positieve oordeel heeft de Nieuwerkerkse vereniging onder meer te danken aan het up-to-date houden van de site.

In tegenstelling tot vele andere homepages van eilandelijke sportclubs slaagt SKNWK er keer op keer in de actualiteit goed in gaten te houden en eveneens goed in kaart te brengen. Het betreft niet alleen voetbalzaken maar ook dingen die direct of indirect met de vereniging te maken hebben. Wie het kopje ‘nieuws’ aanklikt, komt van alles tegen: loten voor clubactie, Delta Profronde, klaverjassen, een biefstukavond, etcetera. Uiteraard zijn ook de uitslagen van de senioren en jeugd terug te vinden en de indeling van de teams voor de volgende speeldag.

Echter, de SKNWK-site biedt veel meer. Met name het kopje ‘Interactief’ heeft veel ‘in huis’. In het POLLetje wordt een voorspelling van de wedstrijden gevraagd, bij Fensjop kun je een muismat, trui en shawl bestellen, en met LinX kom je op andere site die min of meer een link hebben met voetbal en SKNWK. Ook worden bij ‘Interactief’ de topscorers van alle seniorenelftallen bijgehouden.

Op de site staan verder alle teams (met uitslagen, programma’s en foto’s), worden de historie en organisatie van SKNWK beschreven en zijn er veel foto’s van verschillende activiteiten binnen de Nieuwerkerkse voetbalclub. Echter, wat steeds opvalt, is het overzicht en het gemak waarmee je door kunt klikken naar je favoriete item op de interpagina’s.

Conclusie: op het (inter)net laat SKNWK het net meer ‘bollen’ als in het ‘echte’ net.