Veel doelpuntenmakers SKNWK familie van elkaar

Bij het uitwerken van de resultaten van dit weekend van de senioren en de jeugd van S.K.N.W.K. bleek dat veel doelpuntenmakers familie van elkaar zijn.

Zo wist de familie Backx dit weekend maar liefst 11 treffers te maken. Vader Roland deed dit 1x voor S.K.N.W.K. 4 in het gewonnen duel tegen M.E.V.O. 4 (4-5). Zijn zoons Jeroen en Martijn wisten beiden 5x te scoren namens S.K.N.W.K. C1 tegen Wolfaartsdijk C1 (0-12 winst).

De broers Ronald en Christian van Vossen waren gisteren doeltreffend namens S.K.N.W.K. 1. Zij scoorden beiden 1 doelpunt en zorgden mede voor de 4-0 overwinning op Bevelanders 1.

Julian van Nieuwenhuize wist 2x te scoren voor S.K.N.W.K. F3. Hij won met 4-0 van Zierikzee F3. Z’n vader Kees-Jan hield met S.K.N.W.K. 2 de punten in Nieuwerkerk tegen Klundert 2(5-0). Kees-Jan zorgde met een schitterende lob voor de 3-0.

Tot slot wisten de gebroeders Reijnen, Djamil en Skip ook allebei de keeper van de tegenstander te verschalken. Djamil nam 1 van de 12 treffers voor z’n rekening bij S.K.N.W.K. C1. Skip scoorde 3x voor S.K.N.W.K. F2 in het gewonnen duel tegen M.E.V.O. F2 (1-12).