SKNWK en Nieuwenhuijse eind seizoen uit elkaar

Afgelopen week is na goed overleg tussen het bestuur van S.K.N.W.K. en trainer/coach Adriaan Nieuwenhuijse besloten om het aan het eind van dit seizoen aflopende contract tussen beiden niet te verlengen. Adriaan is dan 3 seizoen gekoppeld geweest aan de blauw/zwarten uit Nieuwerkerk.

In principe wilde Adriaan deze week zelf eerst uitsluitsel geven aan de spelersgroep, maar vandaag werd voorzitter Wim v/d Zande al gebeld door de P.Z.C. met de vraag of dit allemaal klopt. Vandaar dit nieuwsitem nu al via onze eigen website.

Dit betekent dus dat Adriaan met ingang van het seizoen 2007-2008 een nieuwe club zal gaan trainen en dat S.K.N.W.K. ook op zoek kan naar een nieuwe trainer/coach voor de selektie voor het nieuwe seizoen. Wordt dus vervolgd.

We wensen Adriaan (en de selektie van S.K.N.W.K.) nog alle succes toe en hopen dat zowel Adriaan als S.K.N.W.K. volgend seizoen weer een mooie en goeie club en trainer mogen hebben.

Wij zijn als S.K.N.W.K. erg blij dat Adriaan straks 3 jaar trainer is geweest, want naast een fantastische trainer/coach is Adriaan ook gewoon een geweldig mens!!

We hopen voor hem op een passend afscheid.