Zaterdag 18 november: SKNWK 3 – ZSC ’62 2

Onderstaande voorbeschouwing staat te lezen op de website van Z.S.C. ’62:

Zaterdag 18 november: SKNWK 3 – ZSC’62 2

Auteur de Trainer & de keeper – donderdag, 16 november 2006

Zaterdag staat er wederom een derby voor de rood-witten leeuwen op het programma! Dit maal gaat ZSC richting Nieuwerkerk waar het SKNWK 3 treft.

De ploeg van Kasimier Snoek zal gemotiveerd afreizen naar de andere kant van de delingsdijk, want na de 0-0 tegen DFS mag je aannemen dat ZSC zaterdag wil winnen! Het enige geluk was dat Halsteren verloor van koploper Noad en dan Colijn vrij was. Daardoor blijft ZSC op de 3e plaats staan en ontvangt het voor de winterstop Halsteren en Noad nog. Dan moeten de punten echt gepakt gaan worden anders kan het zich verder gaan concentreren op de 3e plaats !!!

SKNWK kende een rommelige start dit seizoen, maar de laatste weken draait de ploeg aardig en pakt het zo de nodige punten mee. Ze bevinden zich momenteel op een nette 6e plaats. 12 punten uit 8 wedstrijden. Een doelsaldo van 19 voor en 29 tegen. Ze krijgen er dus wel veel tegen! Vorige week won SKNWK eenvoudig met 1-4 van WIK’57. Bovendien kunnen de heren uit Nieuwerkerk ons nog een grote dienst bewijzen door volgende week te winnen van Colijnsplaatse Boys! Deze wedstrijd is een aantal weken geleden gestaakt en nu zullen beide ploegen de resterende tijd moeten volmaken. SKNWK staat aan het begin van de wedstrijd met 1-0 voor!

ZSC zal nagenoeg compleet aantreden. Het zal wel laatste man Peter Bouterse moeten missen, want die zal samen met het gezin bij de aankomst van Sinterklaas in middelburg aanwezig zijn ! Ook verdediger Dick Hart is niet aanwezig, Dick is momenteel druk met verhuizen ! Verder zal John vd Have wellicht weer aanschuiven bij het tweede en is Remy Flohil weer hersteld van een schouderblessure.

SKNWK 3 – ZSC’62 2
Aanvang 14:30 uur te Nieuwerkerk

Voorlopige selectie ZSC 2: Eric Smits, Peter Louwerse, John Dorreman, Jeroen Botty, Ruud Goudswaard, Nils Dogger, John Plaisier, Remy Flohil, Jacco Heijboer, Arjan Punt, Nico Hillebrand, Jan Meganck , John vd Have, Rene Coomans, Joost Weeda en Luc v.Beemen