Nieuwdorp in hoog tempo op terugweg

Van onze sportmedewerker

Maandag 20 november 2006 – TERNEUZEN – Koploper Nieuwdorp won met riante cijfers (5-0) van Krabbendijke en lijkt in hoog tempo op de terugweg naar de tweede klasse.

– DERDE KLASSE A

Heinkenszand-SKNWK 1-0 (0-0) – Een gelijkspel had de juiste verhouding weer gegeven. In de eerste helft kregen beide teams geen kansen.

Na rust opnieuw veel middenveldspel. In die periode was Heinkenszand twee keer gevaarlijk. Joeri Weststrate schoot net naast, maar Gerben Menheere liet in de 82e minuut de enige treffer van de wedstrijd noteren. Tot twee keer toe werd er hands gemaakt in het strafschopgebied door een speler van Heinkenszand-speler, maar de scheidsrechter kende SKNWK in beide gevallen geen strafschop toe.

Serooskerke-FC Dauwendaele 3-2 (1-2) – Joran Moes 0-1 en 0-2, Frank Allaart 1-2 en 2-2, Jan-Willem Schoe 3-2.

VCK-NOAD’67 1-1 (0-1) – Rob den Engelsman 0-1, Michel Meulmeester 1-1.

Nieuwdorp-Krabbendijke 5-0 (2-0) – Hans Leune 1-0, Frank Oostdijk 2-0, Niels Mulder 3-0, Teun Rentmeester 4-0 (fraaie lob), Ruud la Grand 5-0.

Bevelanders-Veere 0-4 (0-1) – Barry Polderman 0-1, René-Michel Gerritse 0-2 en 0-3, Theo van Tatenhove 0-4.

Duiveland-WHS 2-1 (1-0) – Danny le Compte 1-0, Patrick van Schetsen 1-1, Wilmar van de Sande 2-1 Rode kaart in de 40e minuut voor Danny le Compte van Duiveland.