Trieste tussenbalans SKNWK 1 na 1e competitiehelft

Na afgelopen zaterdag zit de helft van deze competitie er al weer op. S.K.N.W.K. heeft in de 3e klasse A alle teams nu één keer als tegenstander gehad.

Erg florisant staan de blauw/zwarten er na 11 wedstrijden niet voor. Met slechts 11 punten staan ze maar op de 8e plaats. Er werden nog maar 3 wedstrijdjes gewonnen, 2 eindigden in een gelijkspel en tot nu toe werden al 6 duels verloren. Dat is veel te veel van het goede.

De 3 wedstrijden die S.K.N.W.K. 1 won, waren wel overtuigend, nl. 5-0 tegen Duiveland 1, 2-0 tegen N.O.A.D. ’67 1 en 4-0 tegen Bevelanders 1. Dit wel zeggen dat in deze 3 wedstrijden 11 doelpunten werden gemaakt. Met een doelsaldo van 17 voor en 14 tegen wil dit dus weer zeggen dat in de overige 8 duels slechts 6 keer doel werd getroffen. Dit verklaart voor een groot gedeelte de vele ‘niet winstpartijen’, want ene J.C. zou zeggen ‘je moet scoren om te winnen’.

In maar liefst 5 van de 11 wedstrijden wist S.K.N.W.K. niet tot scoren te komen. Deze 5 duels (0-1 W.H.S., 3-0 Veere, 2-0 V.C.K., 0-1 Nieuwdorp en 1-0 Heinkenszand) werden ook alle 5 verloren. Helaas werden ook al 4 wedstrijden met 1 doelpunt verschil verloren (3x 1-0 en 1x 3-2). Vorig seizoen werden deze wedstrijden net gewonnen.

Triest is ook dat S.K.N.W.K. 1 de laatste wedstrijden ‘droog’ staat. Het is inmiddels al 285 minuten niet meer gelukt om te scoren. De laatste die scoorde in een competitiewedstrijd voor S.K.N.W.K. 1 was Leon Goedegebure. Hij scoorde in de 75e minuut de 4-0 in het gewonnen duel tegen Bevelanders 1. Daarna konden de spelers van het 1e 3 wedstrijden lang niet scoren (2-0 V.C.K. 1, 0-1 Nieuwdorp 1 en 1-0 Heinkenszand 1).

Volgende week zaterdag de eerste wedstrijd van de terugronde. Dan is Duiveland 1 de tegenstander. We zijn gewaarschuwd!! Net als vorig seizoen werd de thuiswedstrijd simpel gewonnen door de mannen van trainer/coach Adriaan Nieuwenhuijse. Maar vorig seizoen won Duiveland de thuiswedstrijd overtuigend met 3-0 tegen een zwak acterend S.K.N.W.K. 1.

Tijd voor revanche voor de nederlaag van vorig seizoen en voor de slechte reeks dit seizoen. Mannen zet hem op!!