Sinke-Komejan winnaar Charlie Cup 2006

Het onderling S.K.N.W.K. zaalvoetbaltoernooi, de Charlie Cup, is deze keer gewonnen door Sinke-Komejan. Zij speelden van de zes wedstrijden slechts 1x gelijk, alle overige wedstrijden werden winnend afgesloten. Alleen Drukkerij de Graaf kon de terechte winnaar lang bijblijven, maar na een onnodige verlieswedstrijd was het voor de latere toernooiwinnaar slechts de laatste wedstrijd ‘niet verliezen’. Dat deden ze dan ook niet, want ook deze partij wonnen ze. Er ontstond nog wel enig tumult, omdat Sinke-Komejan een ongerechtigde speler zou hebben opgesteld, maar na rijp beraad binnen de organisatie werd afgezien van diskwalificatie.


Het team van Sinke-Komejan bestond uit de volgende spelers:Erik de Bruine, Gert-Jan Tierie,
Leon Pollemans, Martijn Kik, Sjaak Kooijman, Jos van Spier, Cees Verwest, Ton Wijgerse en Martin Huisman.

Na een geslaagd toernooi was om 20.45 uur (moest voor 21:00 uur want Dikje moest voor die tijd thuis zijn….) de prijsuitreiking bij de sponsor van dit toernooi, café-cafetaria Charlie. Organisator Martijn Neele overhandigde de winnaars de Charlie Cup (volgens mij heeft Martijn Kik de beker op z’n nachtkastje staan).

Hierna werden nog enkele mensen bedankt. Natuurlijk Michael en Karin van café-cafetaria Charlie voor de sponsoring. Karin kreeg als dank een mooie bos bloemen.

De scheidsrechters van dienst, Cees Dalebout, en Jaap de Bruine werden bedankt (GROTE afwezige in de kroeg was CD). Verder een dank aan de mannen van de tijdwaarneming (en nauwkeurig bijhouden van de scores en standen), Kevin Schiettekatte, Thijs Rentier en Jeroen Backx.

Enig smetje op dit toernooi is de blessure van Richard Bevelander. Hij ging door z’n enkel en zit na een bezoekje aan het ziekenhuis voor een aantal weken in het gips met gescheurde enkelbanden. Beef sterkte!

We kijken ondanks dat toch weer terug op sportief en zeer gezellig toernooi. Bekijk binnenkort de foto’s van deze editie en een filmpje elders op deze site.