K.N.V.B. jeugdvoetbaldagen 2007

Het is nog een tijdje weg, maar de beste aanloop richting het seizoen 2007/’08 wordt gevormd door de KNVB Voetbaldagen. In 2007 worden deze op 51 locaties in ons land gehouden.

VOETBALLEN, VOETBALLEN, VOETBALLEN…
Aanvallen, verdedigen en omschakelen. Alles komt aan bod. We hebben het over een programma van drie dagen dat onder leiding staat van gediplomeerde trainers en dat gevarieerde trainingsvormen kent met o.a. 4-tegen-4, 7-tegen-7 en een Goalmastercircuit. En keepers krijgen hun eigen, specifieke training.

PROMOTIEPAKKET
Als klap op de vuurpijl ontvangen de deelnemers een promotie-pakket met daarin onder meer een uniek KNVB NIKE-tenue (dus shirt, broek, kousen), maar ook een Nike bal en een certificaat met de groepsfoto.

PROGRAMMA
Het programma duurt elke dag van negen uur ’s ochtends tot vier uur ’s middags. Er zijn dus geen overnachtingen. In de ochtend is het vooral trainen en in de middag zijn er wedstrijd varianten waar vele prijzen zijn te winnen. Daar tussen wordt er voor een uitgebreide lunch gezorgd en is er tijdens het voetbalprogramma sportdrank aanwezig.

DEELNEMERS
Alle jongens en meisjes, wel of geen lid van de KNVB, die geboren zijn in de jaren 1993 t/m 1998 kunnen zich inschrijven.

BETALING
Al het bovenstaande is in het deelnemersbedrag van € 69,50 verwerkt. Door het verlenen van bijgaande machtiging wordt dit bedrag, nadat u een schriftelijke bevestiging van deelname hebt ontvangen, eenmalig van uw rekening afgeschreven.

ACCOMMODATIES, DATA EN INSCHRIJVING
Klik hier voor alle accommodaties, inclusief data en het betreffende district, regio en de plaats. Het is mogelijk om vanaf 1 februari tot 1 mei in te schrijven. Medio mei ontvangt u een schriftelijke reactie. Het is mogelijk dat bij inschrijving de accommodatie van de 1e keus, vol is. De speler/speelster wordt dan automatisch ingeschreven op de accommodatie van de 2e keus, 3e keus of op de wachtlijst geplaatst. Reageer dus snel, want volgorde van inschrijving is bepalend! Het inschrijfformulier is binnenkort ook te downloaden via www.knvb.nl/voetbaldagen

VOOR MEER INFORMATIE:
Publieksvoorlichting is op werkdagen van 09.00 tot 15.00 uur bereikbaar via 0900-8075 (20 eurocent per minuut) en per mail via publieksinfo@knvb.nl