Problemen van SKNWK worden opnieuw groter

NIEUWERKERK – SKNWK verloor in de derde klasse A voor de derde keer op rij waardoor de degradatiezorgen toenemen. Dit keer ging het mis tegen Veere, dat in Nieuwerkerk met 2-0 won. Veere was voetballend gezien de betere ploeg, maar daarnaast was het opvallend hoe SKNWK met zichzelf vocht. Het draaide opnieuw niet bij de ploeg van trainer Adriaan Nieuwenhuijse. SKNWK was vanaf de eerste balomwenteling niet goed bij de les. Al na drie minuten passeerde Tom Nieuwelink SKNWK-doelman Koen de Jonge, met een lob, na een afgeslagen voorzet. Veere kwam daarna nauwelijks in de problemen en de thuisploeg kwam over de gehele wedstrijd gezien tot twee kansen. In blessuretijd werd het door een eigen goal van Martijn Rentier 0-2, na een misverstand met doelman De Jonge.