Strijd om de 3e plaats op topscorerslijst nog open

Op de topscorerslijst van de senioren van S.K.N.W.K. is het met name om de 3e plaats erg spannend. De nummers 1 en 2, respectievelijk Hans Matthijsse (S.K.N.W.K. 4) met 13 treffers en Wim Voorbeijtel (S.K.N.W.K. 3) met 12 treffers strijden op dit moment om de wisselbokaal.

Daaronder is het een spannende strijd. Michèl Flikweert (S.K.N.W.K. 3) staat door zijn 2 treffers van gisteren in het duel tegen M.E.V.O. 4 (8-2 winst) op een derde plaats. Hij trof al 8x doel.


Mies

Robby Koster (eveneens S.K.N.W.K. 4) heeft 7 doelpunten achter zijn naam. Ook hij scoorde net als Michèl gisteren 2x.

John Reijnen, normaliter speler van S.K.N.W.K. 4, speelde gisteren met het 3e elftal mee en scoorde daar 1x (1-5 verlies tegen koploper N.O.A.D. ’67 3). Hij heeft 6 keer het net laten bollen dit seizoen. Maurice Pollemans (3e elftal) en Richard v/d Sande (S.K.N.W.K. 2) bleven gisteren droog staan. Beiden speelden mee met het tweede uit bij Klundert 2 (0-0). Ook zij scoorden tot nu toe 6 doelpunten.

Verder is nieuwkomer Peter v/d Cingel in opmars. Hij is sinds de winterstop weer begonnen met voetballen na jaren van afwezigheid. Voor S.K.N.W.K. 4 maakte hij inmiddels al 4 doelpunten. Vlak voor Peter staan nog 5 spelers die tot nu toe 5x hebben gescoord. Dit zijn Gert-Jan Tierie (S.K.N.W.K. 1), Christian van Vossen (S.K.N.W.K. 1), Wouter de Jonge (S.K.N.W.K. 1/2), Roland Backx (S.K.N.W.K. 4) en Adrie Matthijsse (S.K.N.W.K. 4).

Kijk voor een volledig overzicht van de topscorers van de senioren van S.K.N.W.K. elders op deze website bij ‘interactief’.