Bevelanders en WHS voornaamste degradatiekandidaat

Bevelanders en WHS voornaamste degradatiekandidaten in derde klasse

GOES – Bevelanders is na een 2-0-nederlaag tegen SKNWK bijna gedegradeerd uit de derde klasse van het zaterdagvoetbal. WHS is de voornaamste kandidaat om de club uit Kamperland te vergezellen naar de vierde klasse.

Noad’67-Serooskerke 0-1: Noad’67 was in de eerste helft de gevaarlijkste ploeg en na rust waren er nauwelijks hoogtepunten. In de 70e minuut zorgde Serooskerke ervoor dat de titelrace nog niet helemaal gelopen is. Arnold Schreij scoorde.

Veere-Krabbendijke 2-2: René-Michel Gerritsen kopte Veere al snel naar 1-0. In de 19e minuut maakte Tom Nieuwelink al de 2-0. Nadat de thuisploeg enigszins verslapte, knokte Krabbendijke zich op basis van inzet naar een verdiend gelijkspel. Danny Weber zorgde na ruim een uur voor de 2-1. Vlak voor tijd kopte Ronald Zuidweg Krabbendijke naar de gelijkmaker.

Heinkenszand-Duiveland 1-2: Nadat de thuisploeg wat kansen onbenut had gelaten, rondde Dennie le Comte in de 38e een Oosterlandse uitval doeltreffend af. In de tweede helft kopte Le Comte de stand naar 0-2. Via een door Ermo Cappon benutte strafschop kwam Heinkenszand daarna nog wel op 1-2.

Bevelanders-SKNWK 0-2: Binnen één minuut stond Bevelanders al achter. Gert-Jan Tierie werd door Maarten Padmos vrij voor keeper Danny Oosse gezet en hij scoorde beheerst. Michel Verburg was met een schot op de lat dicht bij de gelijkmaker, maar op slag van rust kwam SKNWK op 0-2. Léon de Bruine beging een overtreding op Martin Huisman en Maarten Padmos benutte de strafschop.

VCK-WHS 2-0: Door een doelpunt van Danny Joosse leidde VCK na een helft met 1-0. In de tweede helft maakte hij vanaf de strafschopstip ook de 2-0.